Predviđali su joj veliku karijeru, ali pala je u zaborav: Pesmu koja joj je obećana NIKADA NIJE DOBILA, odustala je od muzike i evo čime se bavi

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2021, 19:21

Predviđali su joj veliku karijeru, ali pala je u zaborav: Pesmu koja joj je obećana NIKADA NIJE DOBILA, odustala je od muzike i evo čime se bavi

Posle pobede, od televizije koja je bila zadužena za realizaciju ovog muzičkog šou programa, ona je trebalo da dobije album, ali to se nije desilo.

Mina Lalićić bila je pobednica druge sezone muzičkog takmičenja "Idol".

Iako se očekivalo da napravi veliku karijeru, ona to nije učinila. Naprotiv. Okrenula se nekim potpuno drugačijim stvarima.

Posle pobede, Mina je od televizije koja je bila zadužena za realizaciju ovog muzičkog šou programa, trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da dobije album, ali to se nije desilo. Čak ni pesma "Luda" koju je trebalo da dobije nikada nije snimljena.

Mina se posvetila školovanju, pa je završila Pravni fakultet u Podgorici i godinama radi kao pravnica.

U međuvremenu se udala, takođe za pravnika i dobila ćerku koja je centar njenog sveta.

Danas retko peva, uglavnom kada su neke private proslave, pa se tada lati mikrofona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.