Predmet iz Zadruge bio kod Kristijana, Zvezdana i Cara: Osim robije i žena, ova stvar ih spaja!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Apr.2023, 22:05

Predmet iz "Zadruge" bio kod Kristijana, Zvezdana i Cara: Osim robije i žena, ova stvar ih spaja!

Preneli jedan drugom!

Kako se pisalo o aferi "Džoker", postoji mogućnost da je misteriozni muškarac sa kojim je Anđela Đuričić spavala upravo Filip Car, koji često nosi teksas jaknu sa likom Džokera.

U ovo sumnja i Zvezdan Slavnić, koji je sinoć upitao Zoricu Marković da li je mislila na njega kad se sukobila sa Anđelom. Zorica i dalje nije otkrila ime, a Slavnić je ubeđen da je u pitanju Car i kaže da mu je jedna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stvar potvrdila to.

Ono što je zanimljivo je da Džoker jaknu ove sezone često nosi upravo Zvezdan. Filip je nekoliko puta pozajmio Slavniću svoj odevni komad, najviše na žurkama. Osim odeće, Car i Zvezdan su razmenili i devojke. Zvezdan je trenutno u odnosu sa Majom Marinković, a ranije je flertovao sa Aleksandrom Nikolić i pokušavao da je poljubi. Car je nakon raskida sa Majom ponovo uplovio u vezu sa Aleks i kruže priče da je spavao i sa Đuričićevom.

Da stvari budu još zanimljivije, originalni vlasnik ove jakne nije Car, već bivši zadrugar Kristijan Golubović. On je jednom prilikom prokomentarisao upravo to što Car i Zvezdan razmenjuju njegovu nekadašnju jaknu:

- Car otkako je ušao, počeo je baš mnogo da me spominje, jer sam ga ja sa razlogom uvek pljuvao. Nikad ga nisam cenio ni kao mangupa, ni kao osobu. Umislio je da je mangup. Umešto da poštuje normalne kodekse... Kad sam ga zavrnuo za uvo, šutnuo nogom u d*pe i izbacio, bio je manji od makovog zrna. Kad je pijan spominje mene. Priča da me je oblačio. Mene oblače najbolji kreatori na svetu, a ne Filip Car iz Crikvenice. On i sad nosi moji stvari. Džoker jakna koju nose Zvedan i on je moja. Valentino duks, patike Filip Plejn moje... Dao mi je neku starudiju, sve sam bacio u đubre. Filip i ja kao Stanlio i Olio, on je kao Sunđer Bob. Sačuvaj Bože da ja mogu da obučem njegovu majicu - govorio je Kristijan u emisiji "Pitam za druga".

Zanimljivo je i to da se Maja stalno motala oko Golubovića, a Aleksandra je bila ludo zaljubljena u Kristijana, što je i jedan od razloga prvog raskida Aleks i Cara u "Zadruzi 4". Podsećanja radi, Car je bio i sa Kristinom Spalević, trenutnom Kristijanovom partnerkom, sa kojom je dobio dete.

Sva trojica su u određenim životnim trenucima bili i na robijama, pa ih tako pored Džoker jakne i nekoliko žena, spaja i ova činjenica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.