Pred ulazak na Pink Zorica Marković otkrila detalje poslednjeg PRIVATNOG RAZGOVORA sa Anom i Acom

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Okt.2023, 01:30

Pred ulazak na "Pink" Zorica Marković otkrila detalje poslednjeg PRIVATNOG RAZGOVORA sa Anom i Acom

Iskreno pred našim objektivom!

Voditelj Ognjen Amidžić je u novom izdanju kultne emisije na TV Pink "Amidži šou" ugostio pevača Dragana Kojića Kebu, Peđu Jovanovića Blizanca i Bojana Vasića, frontmena muzičke grupe "Leksington", pevačice Zoricu Marković i Editu Aradinović, kao i glumicu Natašu Aksentijević.

Ekipa portala Srbija Danas pozajmila je na trenutak Zorcu Marković pred ulazak u studio.

Pitali smo je da li se čuje sa nekim od bivših >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zadrugara, kao i da li se čuje sa Anom Ćurčić i Acom Bulićem.

- Sa drugima se ne čujem, sa Anom ponekad. Vidim da je u silnim obavezama, ona još uvek sređuje svoj život, sve dalje me ne zanima. Sa Acom se znam od ranije, u korektnim smo odnosima. Jeste bilo govora da on i ja, ne Ana i ja, već on i ja otvorimo kafanu. Nisu me povredili ni ona ni on niti jednim gestom. Ne viđamo se jer nemamo vremena, ja imam puno obaveza, ali se čujemo ono ljudski:"Kako si", "Jesi li dobro", "Treba li ti šta" - otkrila je Zorica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.