Pred gledaocima OGOLILA DUŠU - Aneli nikad ISKRENIJA, uporedila ASMINA I JANJUŠA, pa priznala ISTINU

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Mar.2024, 10:04

Pred gledaocima OGOLILA DUŠU - Aneli nikad ISKRENIJA, uporedila ASMINA I JANJUŠA, pa priznala ISTINU

Učesnica "Elite" Aneli Ahmić odgovorila je na tračeve o svom odnosu sa bivšim.

Sinoć je u Beloj kući pušten snimak na kojem učesnici "Elite" Slobodan Josipović Nikola Lakić ogovaraju Aneli Ahmić. Tema njihovog razgovora bila je njena situacija sa Asminom Durdžićem.

Posle ovog video klipa, voditeljka Ivana Šopić, dala je reč Aneli.

- Pričaju mnogi po kući da ih je tvoj osmeh naveo da sumnjaju i da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << si dala za pravo ljudima da svašta misle - pitala je voditeljka.

- Imaju pravo da misle šta žele. Ja sam se smejala Milanovim facama, bila sam umorna, ne znam šta se pričalo...Meni jeste to smešno, znam ga napamet, mogu da kažem šta danas piše, juče, šta će se dešavati u nekom narednom periodu. Sa Asminom nisam imala vremena za te neke strasti i to, tako da ja nisam ni približno osećala tu hemiju kao što osećam sa Janjušem...Kada sam ja govorila da ne volim njega ni približno kao Janjuša, hajde da ne pričam samo o ljubavi, hajde da pričamo o energiji i o ljubavi - tvrdila je Aneli.

- Ti čak i da kažeš da si ga volela više, niko ne bi mogao ništa da ti kaže, jer ti je bio suprug. I da je tako - nadovezala se voditeljka.

- Tako je. Ja sam znala da će kad tad doći do našeg razvoda koji sam ja odugovlačila zbog Nore. Volela sam ga, nisam se mogla tako lako odvojila, nije lako sesti u auto i otići s detetom - rekla je Aneli.

- Reći ću da ljudi koji komentarišu ili im se da za pravo ili su rijaliti učesnici ovde i koji urade to bez ijedne pogrdne reči, tu nemaš ti šta da zameriš...Da li se oni slažu da li je taj osmeh i da mogu da sumnjaju?! To je na ljudima da prokomentarišu - rekao je Janjuš.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.