Preboleo Dajanu: Žika Jakšić ima novu devojku?

Izvor: Svet plus, 22.Apr.2017, 10:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Preboleo Dajanu: Žika Jakšić ima novu devojku?

Žika Jakšić, koji se nedavno razveo od Dajane Paunović, navodno ima novu devojku, iako to još ne želi da prizna u javnosti.

Naime, na nedavno održanoj rođendanskoj žurki Ace Pejovića, Žika se pojavio u društvu nepoznate devojke. Ona se trudila da se sakrije od fotografa, a ni Jakšić nije bio najsrećniji što su ga pripadnici medija uslikali u ovakvom društvu.

"Žika je na Acin rođendan došao u pratnji nepoznate devojke i još jednog para, tačno >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << je da su u restoran ušli maltene odvojeno jer se ona skrivala. Međutim, unutra nisu seli za sto pored prozora, pa se ona smestila do njega. Čitave večeri su nazdravljali i pričali, nisu razmenjivali nežnost, pa niko od nas nije bio suguran da li se radi o novoj devojci, niti ju je on tako predstavio" ispričao je izvor za Alo.rs i dodao:"Kao što su došli zajedno, njih četvoro su i slavlje napustili skupa". 

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.