Preboleću Slobu, a njemu će uvek biti teško, smatra Kija Kockar!

Izvor: Svet plus, 17.Jun.2020, 13:18

Preboleću Slobu, a njemu će uvek biti teško, smatra Kija Kockar!

Preboleću Slobu, a njemu će uvek biti teško jer nikad neće pronaći sebe! Vidim mu mržnju u očima prema meni zbog onoga što sam ja, a on to nikada neće biti, smatra Kristina Kija Kockar!

Pobednica "Zadruge" i pevačica Kija Kockar je ogolila dušu u ispovesti i otkrila apsolutno sve tajne iz privatnog života.

Posle javne prevare koju je doživela od supruga Slobe Radanovića, postala je uzor mnogim devojkama.

- Bio je ljubav mog života, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << naravno da patim i dalje, ali mi je mnogo bolje nego pre. Patim zbog toga što smo dozvolili da se drugi mešaju u naš brak, što je sve bilo pred očima javnosti, što me je obmanuo da me voli kao ja njega - rekla je Kija na početku razgovora, i dodala:

- Preboleću, a njemu će uvek biti teško jer nikad neće pronaći sebe! Vidim mu mržnju u očima prema meni zbog onoga što sam ja, a on to nikada neće biti - rekla je Kockareva.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.