Pre nego što je uplovila u muzičke vode: Evo čime se bavila Emina Jahović!

Izvor: Svet plus, 03.Maj.2017, 19:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pre nego što je uplovila u muzičke vode: Evo čime se bavila Emina Jahović!

Emina Jahović, popularna pevačica, u tinejdžerskim danima počela je da zarađuje sama, ali ne pevanjem, kao što je to danas slučaj. 

Naime, tokom srednjoškolskih dana Emina Jahović radila je na televiziji Novi Pazar i to kao voditeljka vremenske prognoze:"Svi se sećamo slatkog devojčurka koji je odmah osvojio naša srca. Emina je bila naše mezimče, donela je na televiziju mladalačku energiju i entuzijazam. Uživala je kada stane pred kameru, radovala se javnom >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << nastupu, i još tada je znala da će jednog dana postati poznata" kaže za Kurir Stars izvor sa RTV Novi Pazar, koji dobro pamti pevačicine voditeljske početke.

Emina je ubrzo posle toga počela da se bavi pevanjem i već prvim albumom postigla veliki uspeh.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.