Pre 8 godina Marija Šerifović je dovela Evropu u Srbiju! FOTO + VIDEO

Izvor: Svet plus, 12.Maj.2016, 20:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pre 8 godina Marija Šerifović je dovela Evropu u Srbiju! FOTO + VIDEO

Na današnji dan, pre tačno 8 godina, Marija Šerifović je pobedila na najvećem evropskom muzičkom takmičenju Eurosong i dovela Evropu u Srbiju.

Cela Srbija bila je na današnji dan, pre 8 godina, uz Mariju Šerifović i radovala se sa njom pobedi na prestižnom muzičkom takmičenju Eurosong. Marija se tada takmičila sa pesmom "Molitva" koju su uradili Vladimir Grajić Graja i Saša Milošević Mare, a nije bilo osobe koja nije znala reči pobedničke pesme. Ona je >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << odnela ubedljivu pobedu sa 268 poena u Helsinkiju, a na dočeku ispred Skupštine čekalo je nekoliko stotina hiljada ljudi. Od tog dana ona slavi i svetog Vasilija Ostroškog, praznik koji mnogi u Srbiji slave kao svoju slavu.

Na danasnji dan pre 8 godina pobedih na tom Eurosongu 😊 I vec 8 godina slavim Sv. Vasilija Ostroskog! Slava mu i milost!

— Marija Serifovic (@futomaki) May 12, 2016Večeras nas očekuje i drugo polufinalno veče ovogodišnjeg takmičenja Eurosong na kom će nastupiti naša predstavnica, Sanja Vučić, sa pesmom "Goodbye", a sigurno je da se svi nadamo da će ponoviti Marijin uspeh.

Podsetite se kako je to izgledalo 2007. godine u Helsinkiju.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.