Prava kafana: Ana Bebić lumpovala uz rakiju i narodnjake! (Foto)

Izvor: Poznati.info, 27.Sep.2013, 14:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prava kafana: Ana Bebić lumpovala uz rakiju i narodnjake! (Foto)

Specijalni gosti prve večeri otvaranja kafane “Sipaj, ne pitaj“ bili su Ana Bebić i Filip Miletić. „Čim me ponese dobra atmosfera i ritam, ja ustajem i plešem, dok Filip može da se dobro provede i zbija šale i u sedećem položaju“, rekla je Ana kroz smeh pri ulasku u kafanu i dodala:

 „Prvi put sam se sa kafanskim životom srela u Beogradu i moje prvo pošteno pijanstvo  je bilo u kafani. Stvarno volim da idem u kafane >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << jer je atmosfera opuštena, a to je mom društvu i meni, uz dobru muziku, najvažnije. Prednost dajem onim kafanama koje imaju dobru medušku, medovaču ili medicu, kako se već gde zove. Pošto je to dobra rakija i za grlo, imam dodatno opravdanje da je pijem!”

Za dobru atmosferu prve večeri bili su zaduženi “Boske i bend” koji su pevali domaće novitete ali i stare kafanske pesme, a finalistkinja Prvog glasa Srbije Vesna Pavlović je u jednom trenutku uzela mikrofon i pobrala aplauze za odlično izvođenje narodnih pesama. Poneseni dobrom muzikom i atmosferom, brojni gosti su se popeli na stoliice i igrali do jutarnjih sati bez prestanka.

Karirani stoljnjaci, “rakija na metar” i pristupačne cene pića i mezetluka oduševili su goste dok su vozači zbog velikog parkinga posebno zadovoljni.

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Ana Bebić i Filip Miletić: Nezaboravni kafanski provod

Izvor: Story, 27.Sep.2013

Specijalni gosti prve večeri otvaranja kafane Sipaj, ne pitaj bili su Ana Bebić i Filip Miletić...Ana Bebić i Filip Miletić, foto: Promo

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.