Prava dama: U sedmoj deceniji ŽARI I PALI, a tek da vidite SESTRU Lidije Vukićević!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jun.2021, 08:03

Prava dama: U sedmoj deceniji ŽARI I PALI, a tek da vidite SESTRU Lidije Vukićević!

Njen najveći oslonac!

Glumica Lidija Vukićević svakodnevno oduševljava svojim izgledom u sedmoj deceniji fotografijama koje objavljuje na Instagramu, a malo ko zna da glumica ima i lepu sestru koja joj je velika podrška.

Lidija je odrasla u Kraljevu, a majka joj je bila učiteljica.

A post shared by Lidija Vukićević (@vukiceviclidija)

Najveća podrška u životu i oslonac bila joj je rođena sestra Marina, koja nije odabrala javnu profesiju, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ali je do danas ostala nerazdvojna sa Vukićevićevom.

- Sestra-imenica bez zamenice. Hvala ti što me podržavaš kad nisam u pravu, hvala ti što me štitiš i činiš me jakom. Hvala što me teraš na smeh kad se mrštim, hvala što me vratiš na pravi put kada izgubim mapu. Hvala što si uvek tu. Volim te - napisala je u opisu sestrine fotografije koju je objavila.

Inače, Lidija ima dva sina, Andreja i Davida, koje je dobila u braku sa bivšim fudbalerom Mitrom Mrkelom. Jedan je pilot, dok je drugi sportski menadžer.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.