Izvor: Scandal.rs, 29.Nov.2016, 16:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pratite ove savete i oprostite se od celulita zauvek!

Kako nastaje celulit:

Genetske predispozicije, spor metabolizam, određeni hormonski poremećaji i slaba cirkulacija su uzroci nastanka celulita. Nezdrava ishrana, koja obiluje mastima ili šećerom, takođe dodatno doprinosi razvoju narandžine kore, bas kao i pušenje, stres i nedostatak fizičke aktivnosti. Stoga je promena životnog stila, ali i jelovnika, prvi stepenik u borbi s celulitom.

Zaboravite na alkohol, slane grickalice, pohovano meso i mesne prerađevine, >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << tvrde i masne sireve, hranu iz konzerve, najbitnije je da smanjite unos masne hrane, ali je bitno da znate da stroge dijete i izgladnjivanje neće pomoći da se oslobodite celulita, već će vam samo ugroziti metabolizam. Pojava celulita nema veze sa brojem kilograma. I mršave osobe imaju celulit.

Kako skinuti celulit:

Naime, celulit na nogama se ne može u potpunosti ukloniti, ali se njegova vidljivost može poprilično umanjiti. Odgovor leži u zdravoj ishrani i promeni jeleovnika. Verovatno vas ova informacija ne raduje mnogo, ali nažalost to je jedini način, nikakve skupe kreme neće ublažiti celulit.

Pročitajte i… Ginekolozi otkrivaju 8 znakova upozorenja da vaša vagina nije zdrava

Ostatak teksta pročitajte ovde: Pratite ove savete i oprostite se od celulita zauvek!

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.