Prati trendove: Sindi Kraford uči od ćerke šta je pravi selfi

Izvor: Svet, 17.Maj.2015, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prati trendove: Sindi Kraford uči od ćerke šta je pravi selfi

Iako je modne piste napustila još pre 15 godina, Sindi Kraford veruje da nikada nije kasno da nauči najnovije trikove za poziranje, i u tome rado sluša svoju ćerku Kaju.

To povrđuje i najnovija fotka koju je zanosna Sindi postavila na Instagramu. Dok je trinaestogodišnja Kaja Gerber nabacila osmeh, njena majka se potrudila da nabaci zavodnički pogled i odlučila se za takozvani ‘duck face’.
Po svemu sudeći, jedna od najslavnijih manekenki, ima dostojnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << naslednicu jer Kaja je, kako mnogi tvrde, preslikana svoja majka. Često ističu njihovu neverovatnu sličnost, a već je došlo i do toga da Sindi razne trikove za poziranje najradije uči upravo od svoje ćerke.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Prati trendove: Sindi Kraford uči od ćerke šta je pravi selfi

Izvor: Scandal.rs, 17.Maj.2015

Iako je modne piste napustila još pre 15 godina, Sindi Kraford veruje da nikada nije kasno da nauči najnovije trikove za poziranje, i u tome rado sluša svoju ćerku Kaju...To povrđuje i najnovija fotka koju je zanosna Sindi postavila na Instagramu. Dok je trinaestogodišnja Kaja Gerber nabacila osmeh,...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.