Poznati voditelj priznao da voli muškarce - Rekao sam bio sestri: Meni se sviđaju momci

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Mar.2024, 10:25

Poznati voditelj priznao da voli muškarce - Rekao sam bio sestri: "Meni se sviđaju momci"

Još jedno javno autovanje.
Bosanskohercegovački kuvar i TV voditelj, Vjekoslav Kramer (47), progovorio je o svojoj intimnoj orijentaciji, kada je priznao da voli muškarce.
- Prvo su bile, normalno, cure. Rekao sam bio sestri: "Meni se sviđaju momci", a ona mi je rekla: "Nisi još probao, to je normalno". Ja sam znao, skontao sam da mi se više sviđaju momci. Prvi, drugi razred srednje škole je to bilo. Mislio sam da, možda, ne znam kako je, jer nisam probao - rekao je Vjekoslav i objasnio:
Bio sam sa jednom devojkom, koja je sad udata za drugu devojku, ona je isto gej. Glumica je, živi u Baranji. Mi smo, eto, bili momak i devojka. Ona uvek kaže da smo jedno drugo s*ksualno...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.