Poznati influenser UBIO BRAČNI PAR: Zakucao se u njihov automobil - u krvi mu pronađene NEDOZVOLJENE SUPSTANCE

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jan.2024, 15:44

Poznati influenser UBIO BRAČNI PAR: Zakucao se u njihov automobil - u krvi mu pronađene NEDOZVOLJENE SUPSTANCE

Vozila su potpuno havarisana.

Popularni influenser, Noa F. koga na Instagramu prati više od 100.000 ljudi, iznajmljenim skupocenim Mercedesom ubio je bračni par penzionera nakon što se velikom brzinom i pod uticajem kokaina, zakucao u auto nesrećnih penzionera na periferiji Berlina.

Vajar Roland R. (79) i njegova supruga Rita R. (76) krenuli su toga dana na fizikalnu terapiju, kada ih je divljačka vožnja Noe F. odvela u smrt. Kako se navodi, on ih je udario >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mercedesom AMG većom brzinom, nakon čega su oba vozila havarisana završila pored puta u rezidentnom predgrađu Berlina Vilmezdorfu.

Auto uništen nakon sudara

Prema navodima policije, muzičar i influenser koji ima više od 100.000 pratilaca na Instagramu, zanemario je pravilo prednosti u saobraćaju. Od siline udara njegov automobil je unakažen do neprepoznatljivosti nakon sudara, kao i bočni deo vozila supružnika, Škoda fabija.

Prema pisanju "Blida", oni su preminuli na licu mesta. Tokom uviđaja u krvi mladog influensera pronađeni su tragovi kokaina.

Svedok užasnog sudara napisao je u svojoj izjavi kako je spojler automobila "odleteo" nakon udara, što znači da je Noa vozio više od 80 km/h kada je drugom vozilu oduzeo prednost i udario ga.

- Na mestu gde postoji tabla na kojoj je definisano pravo prvenstva Noi F. nije kočio. Skupoceni Mercedes se bočno zabio u Škodu fabiju koja je dolazila iz Vilmersdorfa na put L384 - navodi se u policijskom izveštaju.

Novu godinu proveo u luksuznom spa centru

Noa F. je očigledno proveo Božić i Novu godinu u obližnjem velnes hotelu. Kako je istraga pokazala, do tamo je došao iznajmljenim AMG Mercedesom.

Policijski test nakon udesa pokazao je prisustvo kokaina u njegovoj krvi. Krv mu je uzeta na klinici Markendorf u Frankfurtu. Takođe, kako piše "Bild" Noa je vozačku dozvolu dobio tek pre nekoliko meseci. Noah F. je sada pod istragom za ubistvo iz nehata.

Žrtva poznati umetnik

Žrtva nesreće Roland R. bio je poznati umetnik i vajar u regionu. Stvorio je mnoge skulpture u nekoliko gradova i mesta u istočnom Brandenburgu.

Na mestu gde su njegova supruga i on poginuli, pre nekoliko dana su osvanule dirljive poruke stavljene na krst od grančica. Kako se navodi, crteže srca i anđela ostavile su unuke tragično nastradalih penzionera.

Srbija Danas/Bild/Prenela I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.