Poznati Tik Toker TRAGIČNO nastradao

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Mar.2024, 15:13

Poznati Tik Toker TRAGIČNO nastradao

Njegov prijatelj podelio je tragičnu vest.

Poznati Tik Toker koji se predstavljao pod imenom Tzane je umro dok je putovao sa svojim prijateljima po Italiji. Oni su se uputili u Italiju najpre zbog snimanja novih sadržaja, ali i da odmore. Napravili su pauzu u jednom selu, gde se mladi Tik Toker našao na balkonu bez ograde i tako tragično izgubio život, prenosi "Oema".

Hristos Kojas, koji je bio sa njim, putem mreža se oglasio povodom smrti >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << svog prijatelja

Nažalost, Tzane više nije sa nama. Napustio nas je juče uveče na putu kojim smo krenuli u Italiju. Molite se sa nama da njegova duša počiva u miru -  napisao je on.

Zatim se i Aleksandros Kopsijalis oprostio od Tzane-a, napisavši:

- To nije šala. Nažalost nije šala!

Džejn je bio jedan od najpoznatijih fitnes influensera na grčkom TikToku i između ostalog, proizvodio je i humorističan sadržaj.

Poslednjih meseci započeo je posao sa "Drim Grikom".

 Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.