Poznate trudnice, vole da se slikaju nage

Izvor: Poznati.info, 21.Jan.2013, 00:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznate trudnice, vole da se slikaju nage

Poznata kolumbijska pevačica Šakira poslednja je u nizu slavnih cica koje su se slikale trudne i nage. Prva se “otkrila” Demi Mur 1992. godine tokom druge trudnoće

SLAVNE trudnice nastavljaju tradiciju koju je počela glumica Demi Mur 1992. godine, kada je u iščekivanju druge ćerke Skaut pozirala gola sa stomakom do zuba, za časopis “Veniti fer”. Od tada, najveće zvezde šou-biznisa u poodmakloj trudnoći, rado poziraju za naslovnice prestižnih magazina. Doduše, >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << često su nemaštovite, pa se baš kao i bivša žena Brusa Vilisa slikaju sa rukom preko golih grudi, dok drugom pridržavaju ogromni stomak. Armije njihovih obožavalaca širom sveta željno iščekuju da vide svoje obnažene i trudne ljubimice. Baš kao u pesmi “Da te vidim golu na Severnom polu” koju je izvodila beogradska grupa “Babe”.
Poslednja u nizu je kolumbijska pop zvezda Šakira (35) koja se fotografisala sa svojim dečkom Žerarom Pikeom, španskim fudbalerom. Sliku nije prodala novinama, nego ju je postavila na internet. Mada se spekuliše da će se Šakira poroditi krajem januara, ona trenutno radi na svom osmom albumu, a sprema se da uz Kristinu Agileru bude trener u sledećoj sezoni američkog takmičenja u pevanju “Glas”.
Engleska pijanistkinja, pevačica i model Majlin Klas (29) skinula je 2007. sve sa sebe i pozirala gola za ženski magazin “Glamur”. Svoju čednost sakrila je vešto postavljenom rukom. Svojevremeno najzgodniji svetski supermodel Sindi Kraford (46) izazvala je kontroverzne reakcije kada se 1999. slikala naga i trudna za časopis “Nj”. Gledajući u objektiv prodornim pogledom, sirena modnih pista desnu ruku obavila je preko grudi, a levu nonšalantno stavila na kuk. Njena nemačka koleginica Klaudija Šifer (42), uprkos svom pin-ap stilu i frizuri iz osamdesetih kakvu su nosili hevi-metalci, uspela je da zablista kada je 2010. trudna stala gola pred objektiv fotoaparata, za naslovnu stranu “Voga”. Rukom je pokrila međunožje, odakle će uskoro glavu pomoliti njena ćerka Kozima.
Čekajući rođenje drugog sina Džejdena Džejmsa, i nekadašnja pop princeza Britni Spirs (31) slikala se obnažena za “Harpers bazar”. Na sebi je imala samo upadljivu ogrlicu. Kada se trudnički stomak Kristine Agilere (32) rastegao do maksimuma, pop diva se 2008. fotografisala za “Mari Kler”, u kratkoj kožnoj jakni, ispod koje se nazirala dojka. Hajdi Klum (39) je 2005. dok je bila trudna sa drugim, od četvoro dece koliko ih ima, pozirala za “Vitals”. Ipak, lepa Nemica slikala se u beloj haljini i gaćicama, a ne naga! Pevačica Džesika Simpson (32) izgledala je kao da joj je potrebna sva snaga da pridrži svoj ogromni stomak kada je prošle godine pozirala za “El”. Bila je trudna sa prvim sinom Maksvelom, a na snimanju je nosila samo elegantne minđuše i prstenje sa žutim kamenjem.
Zanosna italijanska glumica Monika Beluči (48) dugo je bila (i ostala) predmet požude muškaraca širom sveta, pa je bilo prirodno da doda svoje ime na listu golih i slavnih trudnica. Ona se u drugom stanju čak dvaput skidala gola za naslovnice magazina. Prvi put je to učinila 2004. dok je bila trudna sa ćerkom Devom, a drugi put 2010, kada je nosila Leoni.
 
Izvor: Novosti
Slične, interesantne temeTrudna Jessica Simpson pozirala gola!
Šakira: Nisam trudna!
Pesma za Adrijanu Limu
Mirka Vasiljević trudna, svadba dogodine

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.