Poznata slovenačka šahistkinja Laura Unuk iskritikovala Srbiju!

Izvor: Svet plus, 23.Okt.2023, 12:03

Poznata slovenačka šahistkinja Laura Unuk iskritikovala Srbiju!

Poznata slovenačka šahistkinja Laura Unuk, blago rečeno, iskritikovala Srbiju i Albaniju. Uopšte nije zadovoljna onim što je videla i doživela prethodne tri nedelje.

Poznata slovenačka šahistkinja Laura Unuk boravila je prethodnih dana u Srbiji i Albaniji, a po povratku u domovini odlučila je da blago rečeno iskritikuje pomenute zemlje.

Nekadašnja juniorska šampionka sveta kada se vratila u Sloveniju poručila je da je ponovo u civilizaciji:

"Posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << devet dana u Albaniji i 12 u Srbiji, veoma sam srećna što sam se vratila u civilizaciju u Sloveniju. Preživela sam nekoliko virusa i 18 izazovnih partija, ali najveća zagonetka su mi bili ovi toaleti na glavnoj autobuskoj stanici u Beogradu koje još uvek ne znam da koristim"- napisala je uz fotografiju.

Laura, koja ima 23 godine, ima titulu šahovskog velemajstora i međunarodnog majstora, osvojila je veliki broj medalja tokom svoje karijere. Dok je učestvovala na Olimpijskim igrama u šahu za žene ona je istovremeno studira i biohemiju:

 "Šah je moj hobi, nešto što vilim i želim tim da se bavim profesonalno. Ne mogu da živim bez šaha. Odlučila sam da idem na fakultet jer želim da se obrazujem, da nešto naučim", ispričala je ona ranije.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bivša šampionka sveta kritikuje Srbiju i javne toalete: „Srećna što se vratila u civilizaciju“

Izvor: NoviMagazin.rs, 23.Okt.2023

Najbolja slovenačka šahistkinja Laura Unuk je isprozivala Srbiju, Beograd i Albaniju nakon što se vratila u Sloveniju.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.