Poznata glumica završila na psihijatriji zbog nervnog sloma! FOTO

Izvor: Svet plus, 27.Jan.2017, 14:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poznata glumica završila na psihijatriji zbog nervnog sloma! FOTO

Popularna glumica Miša Barton, šokirala je sve, kada je odvedena na psihijatriju, zbog nervnog sloma koji je doživela pre nekoliko dana u svom domu.

Miša Barton, svetsku popularnost stekla je u seriji "Okrug Oranž", završila je u psihijatriskoj bolnici, nakon što je uputila veoma zabrinjavajući poziv policiji. Šef policije koji je zadužen za okrug u kome glumica stanuje, kaže da su primili poziv u kome je pričala nepovezano, a kada su došli, zatekli su je obučenu u >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << neprimerenu odeći. Popularnoj glumici, ovo nije bio prvi put da ima probeleme psihičke prirode. 2013. godine je otvoreno govorila o svojim problemima, kao i da je taj period u njenom životu bio zastrašujući.

, piše TMZ.

Kako se pretpostavlja, uzrok nervnom rastrojstvu mogu biti i problemi sa drogom, zbog koje je nekoliko puta bila hapšena.

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.