Poznata folkerka traži dečka u doba KORONE: Završila na APLIKACIJAMA ZA UPOZNAVANJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2020, 01:21

Poznata folkerka traži dečka u doba KORONE: Završila na APLIKACIJAMA ZA UPOZNAVANJE!

Zadala domaći!

Pevačica Slavica Ćukteraš pokazala je gledaocima tokom proteklih dana kako provodi dane u izoalciji.

Nije joj dovoljno bilo što su je isprozivali na društvenim mrežama od kada se "opustila" nakon veze koju je nedavno raskinula, te je rešila da publici da još "materijala" i to u jednoj poznatoj emisiji.

A post shared by Slavica Cukteras (@cukterasslavica) on Mar 28, 2020 at 4:44am PDT

- Bavim se sobom, čitam knjige, igram >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << se s detetom… I da moram da odam jednu tajnu, Tinder i Badoo. Tamo ima svašta, tu ubijam vreme uveče - priznala je Slavica da koristi popularne aplikacije za upoznavanje, a potom je priznala kako sve funkcioniše.

- Jako sam dobro sakrivena tamo, nije me do sada prepoznao niko. Jako zanimljiva stvar, pogotovo sada u ovo vreme, vreme izolacije. Šta da radim, zezam se, pišem se s ljudima… Tu odrediš godine od do, imaš razdraljinu i listaš, listaš… Ako ti se neko dopadne, vi se kao mečujete, pa imate dozvolu da se pišete. Ima dobrih tipova, ima i skrndelja - objasnila je ona.

Otac i sin su slučajno našli poruku "UPOMOĆ" napisanu u blatu: Došli su do ZASTRAŠUJUĆEG OTKRIĆA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"IMA TU DOBRIH TIPOVA" Slavica Ćukteraš oktrila kako posle razvoda od fudbalera zapravo UPOZNAJE MOMKE i svi se pitaju da li je moguće

Izvor: Blic, 08.Apr.2020

Pevačica Slavica Ćukteraš u emisiji „Amidži šou“ priznala je da koristi aplikacije za upoznavanje sa nepoznatim momcima. Ona je istakla da je instalirala „Tinder“ i „Badoo“ aplikacije, ali da na te društvene mreže nije stavila svoje prave fotografije, već se uspešno skriva od znatiželjnih...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.