Poznata blogerka ODBILA karantin pa obolela od KORONE! Fanovi pozivaju vlasti da reaguju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Apr.2020, 20:02

Poznata blogerka ODBILA karantin pa obolela od KORONE! Fanovi pozivaju vlasti da reaguju!

Neodgovorno!

Influenserka iz Njujorka Arijel Karnas (Arielle Charnas) našla se na udaru kritika jer je koristila privatne veze kako bi se testirala na korona virus.

Test je pokazao da je pozitivna, a influenserka se ne pridržava propisanih mera, što je naljutilo korisnike društvenih mreža.

Arijel je ignorisala preporuke o samoizolaciji od dve nedelje. Izlazila je napolje, družila se sa suprugom, decom i dadiljom. Promenila je i mesto boravka pa je tako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << napustila svoj stan u Njujorku.

A post shared by Arielle Charnas (@ariellecharnas) on Dec 10, 2019 at 12:58pm PST

Ubrzo je njeno neodgovorno ponašanje postalo aktuelna tema na Twitteru.

- Ne zaboravimo Arijel Karnas koja je pozitivna na korona virus, a samo je devet dana bila u izolaciji. Otputovala je, jer se navodno oseća bolje", "Može li je neko molim vas zaustaviti", "Ovaj problem se mogao izbeći da je jednostavno ostala u svom je.... ogromnom stanu na Menhetnu, ali očito nije", "Zbog takvih se ovo sve i događa" - komentirali su ljutiti pratioci na društvenim mrežama.

A post shared by Arielle Charnas (@ariellecharnas) on Feb 17, 2020 at 7:06am PST

OLNICE: Ima još JAVNIH LIČNOSTI koje ćute da su ZARAŽENE KORONOM! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.