Poznata Srpkinja izvukla Ledi Gagu iz pakla droge: Plakala sam, jer nisam dugo osetila povezanost...

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 07:06

Poznata Srpkinja izvukla Ledi Gagu iz pakla droge: "Plakala sam, jer nisam dugo osetila povezanost..."

Pozvala je u svoj dom i odmah dala sledeća pravila!

Nije tajna da je svetska zvezda Ledi Gaga imala ozbiljnih problema sa porocima što je i sama pevačica i glumica više puta pričala - o tome kako bi skrenula pažnju onima koji bi mogli da krenu istom stranputicom.

Tako je otkrila da je posle jednog nastupa, na kome je povredila kuk, posegnula za marihuanom i da je travu pušila svakodnevno ne bi li ublažila bolove.

Ekstravagantna pevačica nabavljala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je opojni narkotik uz lekarski recept. Međutim, kada je shvatila da bi priča mogla da izmakne kontroli, odlučila je da se na vreme oslobodi poroka.

U procesu rehabilitacije u pomoć joj je priskočila prijateljica, čuvena umetnica Marina Abramović, koja ju je pozvala u svoj dom. No, zvezda performansa ima pravila koja gosti moraju da poštuju, što je Gagi odmah stavila do znanja.

- Nema gledanja televizije, nema interneta i kompjutera, nema hrane i, naravno, nema marihuane. Tri dana ješćemo, gledaćemo i disaćemo umetnost - bila je izričita Marina u obraćanju prijateljici koja je tada imala 27 godina.

Gaga je na sve pristala, čak i na neobičan eksperiment u šumi u koju ju je Marina odvela sa povezom preko očiju. Zadatak je bio da pronađe put natrag bez čula vida.

- Šetala sam se šumom i u nekom trenutku počela da plačem jer dugo nisam osetila tako jaku povezanost sa prirodom - istakla je ona.

Kakva je još čuda Marina napravila nije poznato, ali popularnoj pevačici su navodno bila dovoljna samo tri dana da zaboravi na marihuanu i okrene se zdravijem načinu života, preneo je "Hello".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.