Poziv koji se ne odbija: Žabac bowling klub proslavio peti rođendan! FOTO+VIDEO

Izvor: Svet plus, 17.Jun.2016, 12:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poziv koji se ne odbija: Žabac bowling klub proslavio peti rođendan! FOTO+VIDEO

Povodom proslave petog rođendana  Žabac bowling klub, veliki broj novinara ječe je imao je priliku da na jedan novi način nauči nešto više o kuglanju, ne samo kao rekreaciji, već kao o sportu koji polako osvaja naše prostore.

U prijatnoj atmosferi i veoma posebnom i glamuroznom dočeku pristalica sedme sile, mladi stand up komičar Aleksandar Jovanović komičar, našao se u ulozi moderatora i sjajno zabavio prisutne zvanice, a najboljima je uručio nagrade. Ovom prilikom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << menadžer Žabac bowling kluba Viktor Jovanović obratio se prisutnim gostima i uz toplu dobrodošlicu istakao da je kuglanje zabava za sve generacije: "Žabac bowling pruža jedinstvenu zabavu u gradu. Kuglanje je zabava za sve ljude, od 7 do 77 godina. Sa nama se druže deca i odrasli, firme i porodice, mladi i stari. Naša misija je da kuglanje približimo svima i dokažemo da u ovom vidu sporta i rekreacije ne postoje ograničenja".

Nakon dočeka i dobrodošlice usledila su i grupna takmičenja u kuglanju. Na veoma zabavan način pristalice medija, takmičile su se jedni protiv drugih, a učestvovalo je šest ekipa: Portal Svet Plus, Gradski Magazin i Press Srbija, od televizijskih kuća RTS, dok su boje radija branili TDI i Radio S. Pobedu je odnela i više nego uigrana ekipa RTS-a, a najbolje takmičaru uručen je pehar. Na kraju, svi pripadnici sedme sile, dobili su zlatne medalje kao znak zahvalnosti za odazivanje pozivu, kao i paketiće u vidu promo materijala.

Žabac Bowling, za sada, možete posetiti na dve lokacije u Beogradu, u Zemunu i Vidikovcu. Ostavite predrasude kod kuće, ponesite dobro raspoloženje i dopustite da vas tim Žabac bowling kluba, povede na put jedinstvene zabave u Beogradu.

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

"Žabac Bowling party" - poziv koji se ne odbija

Izvor: Prva.rs, 17.Jun.2016

Veliki broj novinara imao je priliku da na jedan novi način nauči nešto više o kuglanju, ne samo kao rekreaciji, već kao o sportu koji polako osvaja naše prostore. Odličnoj atmosferi doprineo je mladi stand up komičar Aleksandar Jovanović, koji je u ulozi moderatora sjajno zabavio prisutne zvanice...

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.