Povratak sarajevskih rokera: Grupa Regina promovisala novi album

Izvor: Svet, 09.Mar.2017, 17:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak sarajevskih rokera: Grupa Regina promovisala novi album

Popularni sarajevski sastav, grupa “Regina“ juče 8. marta, na Dan žena, promovisala je novi album.

Novih 12 pesama koje nose simboličan naziv “U srcu“, momci iz benda otpevali su novinarima, a specijalni gost bila je atraktivna glumica SofijaRajović u ulozi konferensijea promocije.

Aca je ovom prilikom otkrio da su njegove kolege i on pripremili pesme koje će dostići popularnost njihovih najvećih hitova poput numera “Ružo moja“, “Sama“, “Ljubav >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nije za nas” i mnogih drugih.

“Moram priznati da mi je srce puno, jer ne samo da smo se ponovo okupili, već smo napravili zaista dobre pesme. Nismo mnogo odstupili od našeg zvuka i svi oni koji su voleli da nas slušaju ranje, dopašće im se i nove pesme”, prokomentarisao je Aca.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.