Povratak pop princeze u punom sjaju: Britni Spirs pokazala savršenu liniju! FOTO

Izvor: Svet plus, 03.Maj.2017, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak pop princeze u punom sjaju: Britni Spirs pokazala savršenu liniju! FOTO

Britni Spirs izgleda da je spremna za veliki povratak na muzičku scenu. Posle uspešnog albuma, objavljenog krajem godine, pop princeza sada je doterala i svoju liniju.

Problemi su izgleda iza Britni. Muzička zvezda je pre deset godina imala težak životni period, a ''zahvaljujući'' paparacima koji su je pratili u stopu, javnost je imala uvid u svaki njen korak. Britni je tada doživela veliki nervni slom pa je obrijala glavu jednom frizerskom salonu, zatim paparaca napala kišobranom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << a potom i išla na tetoviranje. A svakako jedan od najčudnijih momenata je čuvena noć sa paparicima, kada se videlo da pop diva je definitvno izgubila kompas.

Sada je sve ovo iza nje. Vredno radi, snimila je hit album, ima redovne nastupe u Las Vegasu, a sada je i svoju liniju dovela do savršenstva. To je pokazala i svojim fanovima na Instagramu.

Back at the gym.... stretch and run all the way 💕👙💕💕🌺🌸🎀

Објава коју дели Britney Spears (@britneyspears) дана 30. Апр 2017. у 4:36 PDT

 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.