Povratak Danijele Buzurović na male ekrane

Izvor: Prva.rs, 12.Nov.2014, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak Danijele Buzurović na male ekrane

“Nemam utisak da nisam radila čitavih godinu dana već da sam bila na nekom dužem godišnjem odmoru. Iza mene je najlepša godina mog života i nadam se da će svaka naredna biti još lepša. Ali, ma koliko mi odmor prijao, moj posao je nešto što me takođe ispunjava i zaista imam privilegiju da se bavim nečim što me čini srećnom. Vraćam se u uigrani tim koji dobro poznajem i sa kojim odlično sarađujem”, rekla je Danijela.
Pored emisije „Exkluziv“, koju već godina sa uspehom vodi, šarmantnu voditeljku očekuju i novi izazovi na Prvoj, koje željno iščekuje.

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Jankovićeva: Nadam se prvoj Gren slem tituli

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Nov.2014, 12:26

"Ne mislim da mi je naredna godina poslednja prilika da osvojim singl gren slem i nadam se da ću u 2015. uspeti da dođem do prve gren slem titule u singlu", rekla je srpska teniserka...Nekadašnja prva teniserka sveta smatra da će desetodnevna manifestacija značajno uticati na promociju tenisa u...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.