Povratak: Britney Spears objavila novi spot! (Video)

Izvor: Poznati.info, 17.Feb.2013, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Povratak: Britney Spears objavila novi spot! (Video)

Will.i.am i Britney Spears uradili su hip-hop remiks svoje pesme Scream & Shout,  za koji je objavljen spot prije nekoliko dana. U remiksu su učestvovali reperi Diddy, Hit Boy, Waka Flocka Flame i Lil Wayne a u spotu imamo priliku da vidimo Britney u kombinaciji kakvu do sada nismo viđali na pevačici.

Podsetimo, singl Scream & Shout do sada je prodat u više od 3 miliona primeraka, prva verzija spota pregledana je više od 100 miliona puta na YouTubu, dok se pesma našla >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << na 1. mestu iTunes lista u preko 60 zemalja širom sveta.

 Poznati.info

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Scream & Shout: Pogledajte spot za remiks hita Britni Spirs!

Izvor: Svet, 17.Feb.2013

“Will.i.am” i Britni Spirs uradili su hip-hop remiks svoje pesme “Scream & Shout”, za koji je objavljen spot pre nekoliko dana. U remiksu su učestvovali reperi Diddy, Hit Boy, Waka Flocka Flame i Lil Wayne, a u spotu imamo priliku da vidimo Britni u odevnoj kombinaciji kakvu do sada nismo...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.