Povezani VELIKIM TRAGEDIJAMA: Mensur krije SUZE DANIMA, trese se u Janjuševom prisustvu - razlog kida dušu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024, 15:56

Povezani VELIKIM TRAGEDIJAMA: Mensur krije SUZE DANIMA, trese se u Janjuševom prisustvu - razlog kida dušu

Mensur u sebi krije bol koja godinama ne prolazi!

Rijaliti učesnici  su tek pre dva dana saznali zbog čega je Marko Janjušević Janjuš 25. decembra 2023. godine napustio rijaliti. Janjuš se vratio u petak u Belu kuću i priznao cimerima da je njegov najmlađi brat Mihailo Janjušević izvršio samoubistvo vešanjem, što je potreslo sve učesnika, a najviše Maju Marinković i Mensura Ajdarpašića.

Pokojni Mihailo je često hvalio Maju, koja >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mu se uvek javno zahvaljivala, a Mensur u sebi krije bol koja godinama ne prolazi. Iz tog razloga Mensuru su sve vreme suze u očima čim ugleda Janjuša i vidno je potresen u njegovom drušvu.

Ajdarpašićev otac je izvršio samoubistvo kad je on imao samo osam godina. Pre dve godine je u svojoj velikoj ispovesti ispričao da taj dan nikada nije zaboravio.

- Imao sam 8 godina, nikad nisam saznao zašto je otac izvršio samoubistvo. Mi smo familijarno bili svi u kući osim majke, bile su njegove sestre, njegova uža porodica, majka, sestre, mi kao sinovi i deca njegovih sestara. Bilo nas je dosta, bila je u tom trenutku puna kuća, svi smo bili pozitivni, sve je bilo dobro tog dana. Nikad nisam zaboravio taj dan, sve sam u detalj zapamtio. Koliko sam ja kao dete bio upućen, a naravno da su nešto prikrili od nas dece, bilo je sve super po mom viđenju. Naša baka se rano probudila i samo je zakukala: "Gde mi je dete?". To je bio njen sin jedinac, imala je jednog sina i pet ćerki. Nije mogla da ga nađe, tražila ga je. On se bavio pevanjem u slobodno vreme i radio kao taksi vozač. Automobil je bio u garaži. U jednom trenutku ga je u hodniku sobe našla baka u toj situaciji. Doživela je da ga otprati pre nego što je ona doživela tu smrt. Nakon svega toga je još dve ćerke ispratila... Doživela je veliku bol. Ja sam bio svestan te situacije, zapamtio sam kad su ga izvodili. On me je svuda vodio sa sobom, sve mi je udovoljavao šta sam hteo, to mi vrati osmeh na lice. Prošlo je dosta od tad, ja sam tad vikao: "Tata, ne, ne, ne, vratite ga". Svestan sam bio svega, ali me je to toliko potreslo. Zamislite mene kao malo dete, gledao sam to svojim očima. Onda sam trčao da obavestim ljude da je on preminuo, svi su bili u frci, zvali rodbinu, ja sam otišao do ljudi koji su bili malo stariji. Ja sam pitao razne ljude zašto je to uradio, razne su teorije. Pitao sam majku, njegove sestre, razne se teorije vrte tu. Ne možemo nikoga kriviti. Mi sami odlučujemo kako ćemo da živimo. Treba biti jako povređen da bi se čovek odlučio na taj korak. Nezahvalno bi bilo da kažem prema mojoj majci da kažem da je zbog toga. To je njihov odnos, taj odnos nije bio dobar, bio je turbulentan, činili su neke greške. Priča se svašta, komšije su mi govorile neke stvari, nije mi niko potvrdio - ispričao je Mensur pre dve godine u emisiji "Premijera - Vikend specijal".

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

OTKRIVENO: Janjuš se zakleo OVO na grobu pokojnog brata Mihaila pre povratka u "Elitu"

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jan.2024

Dao je obećanje koje će morati da drži dok je živ...Jedan od najpoznatijih rijaliti imena, Marko Janjušević, u petak se vratio u Belu kuću. On je, nakon skoro tri nedelje odsustva ponovo kročio na imanje u Šimanovcima...Svi su upućeni u tragičan događaj koji je porodicu iz Prijepolja zavio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.