Potvrđeno pisanje SCANDALA: Zorica Brunclik laže, ćerka joj živi u najgoroj bedi!

Izvor: Svet, 14.Mar.2015, 13:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno pisanje SCANDALA: Zorica Brunclik laže, ćerka joj živi u najgoroj bedi!

Nakon što je pevačica Zorica Brunclik demantovala da njena najstarija ćerka Marija živi u trošnoj kući nadomak Obrenovca i slikala je u luksuznoj vili tvrdeći da joj je tu dom, naša ekipa se uputila u Zabrežje. Jetrva i komšije pevačicine ćerke potvrdili su nam da Marija već više od dve godine živi u oronuloj kući sa partnerom Nenadom i da joj majka ne dolazi u posetu.
Zoricu očigledno niko nije naučio da su u laži kratke noge i da će istina, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << bez obzira na snimak komfora u kojem navodno živi njena ćerka, izaći na videlo. Kiša i blato nisu nas sprečili da juče pokucamo na vrata Marijinog pravog doma u Obrenovcu, ali osim psa ispred vrata i drugog, koji nam se javljao iznutra, nikog više nismo zatekli. U kući pored, vrata nam je otvorila Marijina jetrva.
Nemojte, molim vas, ništa da me pitate. Ispalo je da smo mi zvali novinare da slikaju gde živi ćerka Zorice Brunclik. Moj i njen muž su blizanci, ali znate, nisu u dobrim odnosima. Ona i brat mog muža žive zajedno oko dve i po godine, sada su verovatno u Beogradu na poslu. Ne znam kada će se vratiti, verovatno po podne. Nisam sigurna da li su se venčali i koje je njeno prezime. Molim vas, idite, ne želim probleme – rekla nam je jetrva pevačicine ćerke.
Da Marija živi u toj kući, potvrdila nam je i jedna od komšinica.
Viđam ih svakodnevno, Neša je divno dete, a ona se samo kulturno javi. On i brat Preša su blizanci, majka ih je ostavila kada su bili mali, pa ih je maćeha odgajila. Ona im je i kupila te kuće, nažalost, njih dvojica nisu u dobrim odnosima. Najbolje je da dođete uveče ako hoćete da se vidite s Marijom. Tek nedavno mi je Neša rekao da je ona Zoričina ćerka, nisam to znala, a nikada nisam videla da je pevačica došla kod njih – rekla nam je jedna od komšinica.
Kada smo pozvali Zoričinog supruga Miroljuba Aranđelovića Kemiša kako bismo dobili izjavu od pevačice, on je i ne saslušavši pitanje pobesneo.
Mi smo u Beču, mogu samo da vam kažem – sram treba da vas bude – vikao je Kemiš i spustio slušalicu.
Ni na naše poruke sa pitanjem zašto su Mariju slikali kao da živi u vili koja se nalazi u dvorištu njihove kuće kada to nije tačno, nije odgovorio. Podsećanja radi, Marija je prva ćerka poznate pevačice, koju je dobila u vanbračnoj zajednici sa čovekom čije ime nikada nije htela da otkrije javnosti.
Dakle, istina je jedna. Niko ne spori da je Zorica ćerki poklonila veliku kuću u Krnjači, ali njena ćerka u njoj ne živi, već je izabrala život pored svog izabranika u lošijim uslovima od onih koje joj je majka pružila.
ČITAVU PRIČU I JOŠ EKSKLUZIVNIH FOTOGRAFIJA MOŽETE PRONAĆI U NAJNOVIJEM IZDANJU SCANDALA!


 

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Potvrđeno pisanje SCANDALA: Zorica Brunclik laže, ćerka joj živi u najgoroj bedi!

Izvor: Scandal.rs, 14.Mar.2015

Nakon što je pevačica Zorica Brunclik demantovala da njena najstarija ćerka Marija živi u trošnoj kući nadomak Obrenovca i slikala je u luksuznoj vili tvrdeći da joj je tu dom, naša ekipa se uputila u Zabrežje. Jetrva i komšije pevačicine ćerke potvrdili su nam da Marija već više od dve...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.