Izvor: Scandal.rs, 22.Nov.2018, 15:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrđeno pisanje SCANDALA! Verenica Darka Lazića je trudna: “Moj sin se RASPLAKAO kad je čuo, sad ima još jedan razlog da ŽIVI”, kaže njegova majka

Potvrđeno je pisanje SCANDALA! da je verenica Darka Lazića u drugom stanju, To je potrdila njegova mama Branka. “Jeste. Istina je. Nismo mi ni hteli to da kriojemo ali nismo imali potrebu da to saopštavamo mi, već smo hteli da to Darko saopšti kad izađe iz bolnice i kad mu bude bolje. Smatzrali smo da The post Potvrđeno pisanje SCANDALA! Verenica Darka Lazića je trudna: “Moj sin se RASPLAKAO kad je čuo, sad ima još jedan razlog da ŽIVI”, kaže njegova majka appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.