Potvrđeno od strane produkcije - Maja Marinković VEČERAS stiže, već najavila nezapamćeni haos

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Okt.2023, 17:27

Potvrđeno od strane produkcije - Maja Marinković VEČERAS stiže, već najavila nezapamćeni haos

Dosta je bilo čekanja.

Maja Marinković je već nekoliko godina unazad jedna od najkontroverznijih učesnika rijalitija, a fanovi "Zadruge" ne mogu da dočekaju momenat kada će starleta ući u "Elitu".

Maja je i sama najavljivala da će biti deo nove sezone, međutim, malo pre početka "Elite" ona se podvrgla operaciji uvećavanja zadnjice, pa je iz tog razloga njen ulazak odložen. Nakon što je operisana, Marinkovićeva je istakla da mora da prođe određeno vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kako bi se u potpunosti oporavila, pa će se tek onda useliti u Belu kuću.

Starleta se oporavila, putuje, gostuje po emisijima i aktivna je na društvenim mrežama i u noćnim izlascima, međutim, još uvek nije postala zvanični učesnik "Elite". Ipak, Maja je redovno u centru dešavanja, budući da se često spominje u Beloj kući, a poznato je da Marinkovićeva nikome ne ostaje dužna.

Ona se obično oglašava na društvenim mrežama, ali se ponekad pojavi i u emisiji, gde u programu uživo otkrije svoju stranu priče na datu temu. Marinkovićeva će večeras gostovati u popularnoj emisiji "Pitam za druga" koja je posvećena rijalitiju, a na Red televiziji će je ugostiti voditeljka Ana Radulović.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.