Potvrdila PRELJUBU? PAĆENIK i LAK MUŠKARAC! Teodora NOVIM detaljima otkrila RAZLOG raskida sa Ninom

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Feb.2023, 22:43

Potvrdila PRELJUBU? "PAĆENIK i LAK MUŠKARAC!" Teodora NOVIM detaljima otkrila RAZLOG raskida sa Ninom

Da li su njemu bile upućene ove reči?

Pevačica Teodora Džehverović, otkako je raskinula sa košarkašem Ninom Čelebićem, ne prestaje da puni novinske stupce, jer čini se da otrovne strelice i peckanja na društvenim mrežama pretvaraju u gotovo svakodnevni scenario.

Ovog puta, Teodora je preko Instagrama uposlila svoje pratioce da joj postavljaju pitanja, a jedno od njih bilo je na temu muško - ženskih odnosa.

- Da li kod >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dečka gledaš novac, posao, uspeh, karijeru ili ti to nije bitno, dokle god je sve top. Mora li da bude? - glasilo je pitanje Teodorinog pratioca.

- Kod dečka gledam da na prvom mestu ne bude paćenik, kojeg svaka malo lepša devojka može da ima. Da bude pažljiv, da gleda na budućnost isto kao i ja, da razume moj posao, da bude svestan koga ima pored sebe. Bitno mi je da bude ostvaren i zadovoljan sobom. Pare od muškarca mi ne trebaju. Ne postoji što ja ne mogu da stvorim i radim na tome da budem potpuno nezavisna žena kada su materijalne stvari u pitanju. Zbog toga tražim od muškarca sve ostalo - podvuka je Teodora.

Svi koji su pročitali njen odgovor na pitanje, protumačili su da je direktno upućeno njenom bivšem dečku, te da je aludirala na potencijalnu prevaru koju je preživela. Da li je to istina, vreme će pokazati.

Da li će se Nino osetiti prozvanim i da li će odgovoriti na ove Teodorine reči, ostaje nam da vidimo.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.