Izvor: Scandal.rs, 18.Feb.2017, 17:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potrošila sve pare: Kaća Grujić pozajmljuje novac od tate, neće da živi zajedno sa Buhom!

Katarina Grujić imala je uspešnu poslovnu godinu iza sebe, a i za ovu ima velike planove. Pevačica je u emisiji “Gold – Subotom popodne” kod Marije Lazić otkrila da ne planira zajednički život sa dečkom Nemanjom Buhom, već želi da kupi sebi stan.

“Što se ozbiljnijih planova tiče, ja sada sebi kupujem stan. On ima svoj stan, meni treba jedan stan. Malo mi tata pomaže. Sve što sam do sada zaradila sam uložila u album koji spremam, a sad sam prvi >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << put tražila od tate da mi pozajmi. Album i spotove koje ću raditi ću sama isplatiti, pa će tatica morati da pomogne za stan”, kaže Katarina, a ostaje da vidimo da li će se Buha u jednom trenutku useliti kod nje.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.