Potresno: Lady Gaga izbacila novi spot!

Izvor: Tracara.com, 18.Sep.2015, 17:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potresno: Lady Gaga izbacila novi spot!

Tell me what the hell do you know? (foto: Instagram) Iako je pesmu Till It Happens To You bilo moguće poslušati na internetu pre nekoliko meseci tek danas je ova potresna ispovest o silovanju ekranizovana i zvanično puštena u etar. Ovu snažnu baladu su zajedničkim snagama napisale Dianne Warren i Lady Gaga, a sama pevačica ju je iznela na takav način da je dobila samo pohvale od najeminentnijih muzičkih kritičara. Pesma je snimljena za potrebe dokumentarnog filma The Hunting Ground koji >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << se bavi temom silovanja u američkim kampusima, a kako je i sama Gaga bila žrtva seksualnog nasilja u prošlosti autorima ovog dokumentarca se ona učinila kao pravi izbor za nekoga ko će svojim uticajem skrenuti pažnju na ovako bolnu temu. “Jedna od pet studentkinja će biti silovana ove godine ako se nešto ne promeni”, stoji u epilogu ovog potresnog spota koji na eksplicitan način prikazuje scene seksualnog nasilja kako bi poruka o ozbiljnosti problema bila preneta što snažnije.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Potresna ispovest o silovanju: Pogledajte novi spot Lejdi Gage! (VIDEO)

Izvor: Story, 19.Sep.2015, 00:13

Iako je pesmu Till It Happens To You bilo moguće poslušati na internetu pre nekoliko meseci tek danas je ova potresna ispovest o silovanju ekranizovana i zvanično puštena u etar...foto: Screenshot..Ovu snažnu baladu su zajedničkim snagama napisale Dianne Warren i Lady Gaga, a sama pevačica ju...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.