Potresna ispovest Zorana Marjanovića: Ubica moje supruge je nepoznati psihopata!

Izvor: Svet plus, 03.Jan.2017, 13:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potresna ispovest Zorana Marjanovića: Ubica moje supruge je nepoznati psihopata!

Danas se navršava tačno devet meseci od monstruoznog ubistva pevačice Jelene Krsmanović, a njen ubica i dalje nije priveden pred lice pravde.

Očajni suprug Zoran Marjanović, i dalje veruje da će ubica biti uhapšen, kao i da je osoba koja je ubila Jelenu, sigurno neki psihopata:  "U jedno sam siguran, a to je da čoveka koji mi je ubio suprugu ne poznajem. To je uradio neki psihopata, neko veoma opasan, ko slobodno šeta i možda smišlja novi zločin. Ipak, osećam da će >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << se slučaj ubrzo rešiti, a tada ćemo pričati o svemu", rekao je za Zoran za Informer i dodao:

"Živim za dan da vidim od čije je ruke tako jezivo stradala moja Jeca i ko nam je živote u crno zavio. Taj ko je takvo zverstvo počinio mora da dobije maksimalnu kaznu, da više nikada ne šeta ulicama. Sve dok je ubica na slobodi, pitanje je dana kada će još neku porodicu zaviti u crno", zaključio je Zoran.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.