Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Feb.2024, 14:59

"Potrebno je da izađe još malo MULJA" - Lea Kiš ponovo OSULA PALJBU po voditeljima: Progovorila o školovanju kolega

Voditeljka Lea Kiš ponovo se oglasila povodom mlađih koleginica koje gledamo na televizijama

Izjava voditeljke Lee Kiš o današnjim voditeljkama, podigla je prašinu u javnosti. Zbog rečenice "ne može neko ko je bio u rijalitiju i poznat je po tome što je spavao sa njih 10 da se nazove koleginicom", nekoliko puta do sada je reagovala Ivana Šopić, rekavši da bi ona mogla da vodi Leinu emisiju, a ona njenu ne bi.

Sada je voditeljka Lea Kiš, koja je karijeru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << počela kao novinar i voditelj na Javnom servisu, rekla da nije "ugrožena" pojavom novih voditelja i voditeljki, ali da ima svoje mišljenje o tome.

- Ne pogađa me i ne ugrožava, ali imam mišljenje o svemu tome posle toliko godina iskustva. Naša profesija nije zaslužila da se ovako nisko spusti. Ranije su novinari morali da budu školovani, mnogi od nas su završili i magistrature, doktorate, i bavimo se radom sa studentima. Na televiziji više nema pravila ko i zbog čega može da se pojavi - rekla je Lea i dodala da veruje u bolje dane.

- Mislim da je to jedna prolazna faza i da će stvari doći na svoje mesto. Potrebno je još malo mulja da izađe, a posle toga bistra voda i svi koji imaju prave vrednosti će doći na svoje mesto. Ne može ovako doveka, samo rad, kvalitet, upornost i odgovornost mogu da donesu rezultat i ništa drugo - rekla je ona.

Srbija Danas/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.