Potpuno originalna: Ovako zvuči deo nove pesme Nataše Bekvalac PSETO! VIDEO

Izvor: Svet plus, 19.Nov.2015, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potpuno originalna: Ovako zvuči deo nove pesme Nataše Bekvalac PSETO! VIDEO

Nataša Bekvalac konačno će svoje obožavaoce obradovati novim albumom, koji je vredno pripremala godinu dana, a danas je odlučila da obraduje sve delićm pesme i spota za pesmu "Pseto".

Popularna pevačica, od samog početka volela je da se razlikuje od svojih koleginica, a da u tome uspeva, govori i nova pesma "Pseto" za koju je nedavno i snimila spot. >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Nataša Bekvalac nakon što je otkrila tekst pesme, odlučila je da nekoliko sekundi svog novog singla podeli i sa svojim obožavaocima putem društvenih mreža, dok novi album "Original", ne ugleda svetlost dana.

Dragi moji ,nema nestrpljivije od mene.Pustam vam delic onog sto smo vam spremali vise od godinu dana.Album "Original" ugledace svetlost dana za 2 nedelje,do tada vas ljubim ,volim i vredno radim sa svojom divnom ekipom na zavrsavanju istog.󾌬...Pseto󾠀󾠓󾠔󾠚󾀘

Posted by Natasa Bekvalac on Thursday, 19 November 2015

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.