Potpuno NOVA PRAVILA na Elitoviziji: Produkcija saopštila ODLUKU - ne takmiče se svi, ali imaju specijalan zadatak

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Feb.2024, 14:40

Potpuno NOVA PRAVILA na Elitoviziji: Produkcija saopštila ODLUKU - ne takmiče se svi, ali imaju specijalan zadatak

Pred zadrugarima je zanimljiv izazov.

Zadrugari će sutra učestvovati na "Elitoviziji". Veliki šef je sada poslao važno pismo na adresu Bele kuće.

Obavestio je rijaliti učesnike kakva pravila važe na "Ljubavnoj Elitoviziji", a ovonedeljni vođa, Pavle Milevski Pablo je pročitao pismo. Pravila se dosta razlikuju u odnosu na prethodne "Elitovizije", pa će sigurno zadrugari prirediti zanimljiv šou za gledaoce.

- Draga Elito, Želimo da vas obavestimo >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će u petak biti organizovana velika ljubavna Elitovizija. Takmičićete se u pevanju i recitovanju, a pobednika ovog takmičenja će kao i uvek birati gledaoci i žiri. Doneli smo odluku da ovog puta pesme koje pevate moraju biti ljubavne, a tekst pesme mora asocirati na vašu ljubavnu priču. Ali hajmo redom, prvo da čujete ko će se uopšte takmičiti. Na ljubavnoj elitoviziji nećete svi nastupati, ali će oni koji ne nastupaju morati da odluče za koji par navijaju odnosno kojem paru su podrška. Parovi mogu imati samo jednog učesnika u podršci, maksimalan broj učesnika koji podržavaju jedan par nije definisan, dakle koliko god vas želi može navijati za nekoga, ali isto tako nije svaki par obavezan da ima navijače uopšte. Neki od parova koji će nastupati su u ljubavi i vezi, a neke su spojili gledaoci i oni će na njihov zahtev sutra uveče pevati zajedno na Elitoviziji - glasio je prvi deo pisma, a onda je definisano ko će s kim biti par na sceni:

- Nastupaće: Anđelo i Anita; Uroš i Jovana; Bojana i Anđela; Janjuš i Aneli; Munjez i Stefani; Milica i Terza; Ivan i Jelena; Ša i Miona; Slađa i Pablo; Milena i Samir; Darjan i Miljana; Nenad (Bebica) i Teodora. Još jednom da naglasimo, svi ostali učesnici se na ovom sastanku moraju tačno oprediliti u čijem su navijačkom timu i vođa mora jasno objaviti imena ko će za koga navijati sutra uveče. Nakon ove odluke, ne možete prelaziti u drugi navijački tim. Osim ovoga, dakle, tematika ljubavnih pesama koje će parovi izvoditi mora biti usko povezana sa njihovom ljubavnom pričom ili sa onim kako oni vide svoju ljubav. I za kraj, osim pevanja, svaki par mora napisati ljubavne stihove koje će sutra izrecitovati jedan drugom na "Elitoviziji". Neophodno je da ozbiljno shvatite ovaj deo nastupa, jer je važan isto koliko i pevanje. Osim pevanja i recitovanja svaki par će imati i treći zadatak na sceni, ali to će za sada ostati iznenadjenje za sve. Pozdrav, Veliki sef.

Nakon toga su takmičari otkrili ko će biti njihova podrška.

- Anđelo i Anita - Lepi Mića, Uroš i Jovana - Aleksa, Bojana i Anđela - Slađa Šljivar, Janjuš i Aneli - Đedović, Slađa Poršelina i Pablo - Sneža, Milica i Terza - Lakić, Jelena i Ivan - Slađa Bošković, Ša i Miona - Vanja, Milena I Samir - Tamara, Miljana i Darijan - Žana, Nenad i Teodora - Maja, Munjez i Stefani - Matora.

BONUS VIDEO: "Roditelji dečaka ubice su divni ljudi, živela sam kod njih!"Zaboravljena kraljica rijalitija izazvala jezu priznanjem

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.