Posvađale se Sinead O’Connor i Miley Cyrus

Izvor: Poznati.info, 07.Okt.2013, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posvađale se Sinead O’Connor i Miley Cyrus

Već neko vreme ne prestaje da se stišava oluja koju su pokrenula dve poznate pevačice, Sinead O’Connor i Miley Cyrus. Sve je započelo kada se Miley Cyrus pojavila u svom novom spotu “Wrecking Ball”. Već je od prvog momenta bilo očito kako se radi o kopiji spota nekad popularne pevačice Sinead O’Connor “Nothing Compares 2U”.

Ali to nije bio jedini razlog zašto se javila nekada popularna irska pevačica. Prema izvorima, njene namere bile su dobre i korisne. Sinead >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << je napisala otvoreno pismo mladoj pevačici kako bi joj ukazala na negativne strane šoubiznisa.

Izrazila je zabrinutost što se mlada pevačica u spotu pojavljuje gola i liže čekić. Pokušala je da joj objasni kako se ne mora skidati da bi bila popularna. Upozorila ju je da šalje lošu poruku mladima u svetu i da sebe prikazuje u najgorem svetlu.

Miley je reagirala negativno i poručila kako ona nema vremena da se dopisuje sa starijom kolegicom. Ali to nije sve, Miley Cyrus iskoristila je stare tvitove Sinead O’Connor i na taj joj se način narugala. To su bili tvitovi gdje je Sinead tražila pomoć, jer je bila bolesna.

Sinead O’Connor boluje od bipolarne bolesti, a Miley Cyrus se našalila sa njenim tvitovima uspoređujući je sa posrnulom glumicom Amandom Bynes. Irska pevačica zbog toga je odlučila da tuži Miley Cyrus.

Autor: Sanja, Foto: FB/sineadoconnor, Instagram/mileycyrus

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.