Postojao je SAMO JEDAN kontakt u telefonu Janjuševog brata - Mihajlo je NJOJ poslao tri srca PRE SAMOUBISTVA

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2024, 11:34

Postojao je SAMO JEDAN kontakt u telefonu Janjuševog brata - Mihajlo je NJOJ poslao tri srca PRE SAMOUBISTVA

Bolna ispovest Marka Janjuševića Janjuša o pokojnom bratu Mihajlu.

Marko Janjušević Janjuš u potresnoj ispovesti otvorio je dušu o bolnom gubitku rođenog brata Mihaila, koji je navodno digao ruku na sebe.

Naime, Janjuš je sada kroz suze progovorio o svom odnosu s Mihailom, koga je naviše voleo, s kim je od porodice bio najbliži, ali i o njihovoj navodnoj svađi.

- Nije istina da nismo razgovarali. Jedino zbog čega smo se udaljili >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jeste moj dug period u inostranstvu, a potom u rijalitiju, nismo se često vidali i zapravo to je jedino. On je već bio odrastao i sam je birao kako živi i ako možda nisam bio zadovoljan i srećan zbog toga, nikada mu jednu uvredu nisam rekao i nikada ga nisam sputavao šta će raditi u svom životu. I da sam možda pokušao da mu stanem na put nekim lošim postupcima, siguran sam da ne bih uspeo. Jedno je sigur - dok nisam dobio Krunu, najviše sam ga voleo na svetu - rekao je Janjuš, te priznao kako se osećao kad mu je bivša supruga Ena saopštila da je ostao bez brata.

- Bivša supruga i moja tetka su mi saopštili iako sam osećao dok sam izlazio da nešto nije u redu. To je najgori dan mog života, čak možda i gori od dana kad sam mu kupovao kovčeg. Užas, svaki deo našeg detinjstva mi je prolazio kroz glavui misli, svaka slika, sve...

Nakon toga Janjuš je otvoreno pričao o tome da ništa nije ukazivalo na tragediju.

- Ne, ništa nije ukazivalo na ovu tragediju. Voleo je majku najviše, ona je bila njegov život, dan nije prošao da se nisu čuli. Nikada ništa nije ukazivalo... to me i boli, i mene i moju porodicu. Niko nije znao da bilo koji problem ima, niko, a jadan je sigurno možda i imao, a ćutao, da mi je samo rekao, pa šta god da je, rešio bih, sve se da rešiti, osim, nažalost, stvari koje je uradio - rekao je Janjuš kroz suze, te otkrio šta je Mihajlo uradio neposredno pred smrt.

- Ništa nismo pronašli, osim da je postavio majčinu sliku telefonu sa srcem ispod oka. Samo njen kontakt je imao u telefonu, zadnje što je poslao našoj mami bila su tri srca. Od tog trenutka mu se izgubio svaki kontakt i niko nije mogao da ga dobije do dana kad se ušlo u njegov stan i zatekli šta smo zatekli. Bilo je mnogo ljudi, i dalje dolaze, zaslužio je da bude, moja porodica je zaslužila, mrava zgazili nisu, duša me boli za majkom i ocem i bratom. Ja imam Krunu, pa lakše podnosim sve i ako me guši u grudima, ali se borim... Mnogo mi je teško, mnogo...

Mladi Mihajlo odlučio je da izvrši samoubistvo, što se smatra jednim od najvećih grehova. U ovakvim slučajevima pop ne dolazi na sahranu, osim u iznimnim slučajevima. Najveći smrtni greh koji čovek može da počini je da oduzme sebi život, jer posle toga, kažu, ne može da se pokaje nad svojim činom, kao što može čovek koji ubije drugog čoveka.

Po pravilu Srpska pravoslavna crkva ne služi opelo samoubicama. Ali...

- Izvršiti samoubistvo je smrtni greh, svaki greh Bog oprosti, al' hulu na Duha Svetoga ne prašta, a to počini čovek koji se nikada ne ispovedi i čovek koji izvrši samoubistvo, jer je on pohulio na život, na Duha Svetoga - rekli su za Telegraf iz SPC.

Janjuševa bivša supruga Ena Senić nikada se nije javno oglašavala po pitanju svog života, braka ili košarkaševog učešća u rijalitiju, a kada smo je pozvali nakon saznanja da je njegov mlađi brat pronađen mrtav, u želji da saznamo i plasiramo proverene informacije, Ena nije želela da govori.

- Sram vas bilo! Nemojte me zvati, pogotovo ne u ovakvoj situaciji - poručila je besno Ena, iako je naša redakcija samo radila svoj posao.

Janjušu je bivša supruga sada definitivno najveća podrška, a trebalo bi da zajedno tokom dana krenu put Prijepolja kod njegovih roditelja i srednjeg brata Borisa.

Srbija Danas/Pink.rs/Prenela: O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.