Poslušajte novu pesmu Natali Dizdar

Izvor: Poznati.info, 12.Apr.2013, 17:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslušajte novu pesmu Natali Dizdar

“Grijeh” je novi singl Natali Dizdar koji stiže u radijski etar u izdanju matične kuće Agapa.

Snažan i upečatljiv tekst nastavlja Natalin dosadašnji uspešan rad, a producentsku palicu preuzeo je veoma talentovani Đani Pervan.

Autor novog singla je Dino Šaran s kojim je Natali već sarađivala, a jedan od njegovih poslednjih hitova napisanih za nju bila je pesma “Stranac” sa albuma “Pronađi put”.

Odslušajte pesmu “Greh”:

Izvor: Blic.rs

Nastavak na Poznati.info...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Poslušajte novu pjesmu Natali Dizdar

Izvor: BanjalukaLive.com, 13.Apr.2013, 07:42

"Grijeh" je novi singl Natali Dizdar koji stiže u radijski etar u izdanju matične kuće Agapa. Snažan i upečatljiv tekst nastavlja Natalin dosadašnji uspješan rad, a producentsku palicu preuzeo je veoma talentovani Đani Pervan, prenosi "Glas Srpske". Autor novog singla je Dino Šaran s kojim...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.