Poslušajte novi singl Baneta Mojićevića pod nazivom “Dođi” (video)

Izvor: Svet, 23.Apr.2016, 22:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslušajte novi singl Baneta Mojićevića pod nazivom “Dođi” (video)

Prvi singl, “Dođi”, kojim Bane Mojićević najavljuje novi album od pre nekoliko dana je u etru i beleži sve veći broj pregleda na društvenim mrežama a publika na njegovim koncertima već je izdvaja kao novog favorita.
“I pre nego što smo je zvanično objavili, mi smo na poslednjim svirkama onako nenajavljeno pevali refren tek da vidimo kako će publika da reaguje i zaista su je svi, na prvu, prihvatali tako da sam sada siguran da smo napravili pravu stvar. Njihov je sud >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << jedini merodavan a za sada, komentari su odlični”, kaže Bane zadovoljno i najavljuje snimanje spota za ovu numeru.
“Snimaćemo u Beogradu i trenutno smo u potrazi za savršenim mestom a kako ih je u našem gradu mnogo, na slatkim smo mukama. Lep prostor, čista i jasna slika i pesma u prvom planu, to je sve”, kazao je on, prenose agencije.
Poslušajte Banetovu novu pesmu:
frameborder="0" allowfullscreen>

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Poslušajte novu pesmu Baneta Mojićevića

Izvor: Tracara.com, 24.Apr.2016, 17:24

Predstavio novi singl (foto: Instagram) Branislav Mojićević je objavio pesmu Dođi, kojom najavljuje i novi album. Pesma već beleži više od 70.000 pregleda na YouTubu. “Mi smo na poslednjim svirkama onako nenajavljeno pevali refren tek da vidimo kako će publika da reaguje i zaista su je svi,...

Nastavak na Tracara.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.