Poslušajte “Prsten”, novi hit Emine Jahović (video)

Izvor: Svet, 21.Nov.2018, 14:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslušajte “Prsten”, novi hit Emine Jahović (video)

Popularna pevačica Emina Jahović u saradnji sa Coronom, Rimskim i producentom Filipom Mladenovićem predstavila je novu numeru, pod nazivom „Prsten“, za koju je urađen i spot u produkciji IDJVideos. Ovo je prva pesma koju ne potpisuje Emina lično, već je svoje potpuno poverenje ukazala KDM ekipi.
“Velika nam je čast što smo imali priliku da sarađujemo sa jednom od naših najvećih zvezda. Emina je veliki umetnik i vrlo je lako raditi sa njom. Imali smo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << nekoliko kadrova koji su se snimali u vodi i za koje je bio potreban ozbiljan napor, međutim, ona je to iznela kao pravi profesionalac. Verujemo da će pesma doživeti uspeh kakav zaslužuje ovo audio i vizuelno ostvarenje”, rekao je Corona.

Saradnja je realizovana na obostrano zadovoljstvo, što potvrđuju i reči Emine Jahović:
“Pesma mi se svidela već na prvo slušanje. Očekujem da postane veliki hit, budući da sam na njoj radila sa KDM ekipom, koja poseduje neverovatan talenat i energiju. Bilo je zaista divno sarađivati sa njima, uz IDJ tim koji je i ovaj put stao iza nas.”

Svetpromo
The post Poslušajte “Prsten”, novi hit Emine Jahović (video) appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.