Poslednji pozdrav iznenada preminuloj pevačici: Poznato vreme i mesto sahrane Lane Toković

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Maj.2023, 12:10

Poslednji pozdrav iznenada preminuloj pevačici: Poznato vreme i mesto sahrane Lane Toković

Porodica, rodbina, prijatelji i kolege ispratiće je na večni počinak.

Lana Toković preminula je pre dva dana na VMA, a kako je za medije otkrio njen blizak prijatelj, uzrok iznenadne smrti je sepsa zbog koje je upala u komu.

Kako se dalje navodi, Lana će biti kremirana na Novom groblju u Beogradu.

Sahrana će se održati u četvrtak 18. maja u 14.45 sati, kada će se porodica i prijatelji oprostiti od nje.

Podsećanja radi, Lana >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Toković završila je klavir i solo pevanje. Bila je član dramske grupe u Beogradu u klasi profesora Miodraga Aleksića.

Profesionalni angažman u muzici započela je u svojoj 16. godini, prvo u Studiju 13, a potom u Studiju 6 Radio Beograda gde je postala najmlađi producent i muzički urednik. Svoj angažman na ovom polju nastavila je u dve muzičke kuće iz Ljubljane.

Preminula je u 57. godini života.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.