Poslednji brak trajao mu je ČETIRI DANA, ali on ne gubi veru u ljubav: Slavni glumac uslikan sa 30 GODINA MLAĐOM DEVOJKOM

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Mar.2020, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Poslednji brak trajao mu je ČETIRI DANA, ali on ne gubi veru u ljubav: Slavni glumac uslikan sa 30 GODINA MLAĐOM DEVOJKOM

Lep su par.

Posle četiri neuspela braka, Nikolas Kejdž pronašao je novu ljubav. Riko Šabata je 30 godina mlađa od njega i tri godine mlađa od njegovog starijeg sina, a par je nedavno fotografisan na ulicama Njujorka.

Paparaci su fotografisali Nikolasa i Riko u Central parku. Kako piše "Dejli mejl", u vezi su oko dva meseca. Glumcu ne smeta što je njegova nova devojka mnogo mlađa od njega.

Nikolas Kejdž prošle godine bio je u braku sa Erikom Koike. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Bračni život trajao je samo četiri dana nakon čega je glumac podneo zahtev za razvod. Vezu su držali daleko od javnosti, i malo ko je znao da su se viđali nekoliko meseci pre nego što su uplovili u bračnu luku.

Nikolas je sa 23 godine zaprosio Patrišu Arket nekoliko sati nakon što ju je upoznao. Oskarovka je tada odbila brak, ali osam godina kasnije glumica je zaprosila Kejža i dve nedelje kasnije su se venčali.

Cage And His New Girlfriend #nicolascage #girlfriend #actor #hollywood #cinema #movie #film

A post shared by Nicolas Cage (@nicolascagefans) on Mar 6, 2020 at 4:13am PST

- Imala sam 27 godina i nismo spavali zajedno osam godina sve do prve bračne noći - ispričala je tada.

Rastali su se 2000. godine.

Nikolasov drugi brak bio je ćerkom Elvisa Preslija, Lisom Mari Presli, a venčali su se na Havajima 2002. godine. Brak je trajao 107 dana, a brojni poznanici prokomentarisali su kako je oženio Lisu samo zato što je bio veliki obožavatelj Elvisa Preslija.

Alisa Kim bila je njegov najveći fan, a Nikolas i ona venčali su se 2004. godine, što je ponovo pokrenulo brojne tračeve. Kim je 20 godina mlađa od glumca, a pre njihovog venčanja radila je kao konobarica u Los Anđelesu. Brak je iskoristila kako bi započela glumačku karijeru. Zajedno su bili 14 godina, a rastali su se 2016. godine.

BONUS VIDEO: BEZ BLAMA! Goca Tržan ŠOKIRALA na Beoviziji izjavom O NOVCU! "Biću sve..." (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.