Izvor: Scandal.rs, 22.Maj.2018, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle susreta sa majkom i sestrom Sava Džehverović ISPRIČAO KAKO SE OSEĆAO U BELOJ KUĆI

“Srce je htelo da iskoči iz grudi, bilo mi je bitno da vidim sestru posle osam meseci, svi znaju koliko smo ona i ja vezani”, rekao je Sava Džehverović za portal Pink.rs. Zadrugari su u proteklih nekoliko dana imali mnogo posetilaca u Beloj kući, a to su stranci koji su bili na zadatku da borave u The post Posle susreta sa majkom i sestrom Sava Džehverović ISPRIČAO KAKO SE OSEĆAO U BELOJ KUĆI appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Posle susreta sa majkom i sestrom Sava ISPRIČAO KAKO SE OSEĆAO U BELOJ KUĆI, a onda je otkrio šta o svemu misli NJEGOV OTAC: RAZOČARAN JE, OVO GA JE UBILO U POJAM! (FOTO)

Izvor: Press, 23.Maj.2018, 11:10

Srce je htelo da iskoči iz grudi, bilo mi je bitno da vidim sestru posle osam meseci, svi znaju koliko smo ona i ja vezani - rekao je Sava Džehverović za portal Pink.rs. . Zadrugari su u proteklih nekoliko dana imali...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.