Posle otvorenog pisma Šašiću, Lukas se izvinjava! Evo zašto!

Izvor: Svet, 11.Jul.2017, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle otvorenog pisma Šašiću, Lukas se izvinjava! Evo zašto!

Aca Lukas danas je objavio otvoreno pismo upućeno Željku Šašiću u kojem je kolegi sasuo bujicu uvreda, ali jedan deo og pisma mnogima je zasmetao. Naime, Aca piše:
“Zakači se za nekog ravnog sebi. Takvog potraži u školi za decu sa specijalnim potrebama. Možda ti to pomogne da shvatiš beznačajnost tvog hodanja po zemlji!”
Ova rečenica uvredila je mnoge, pa je pevač uputio otvoreno izvinjenje koje glasi ovako:
“VELIKO IZVINJENJE za decu >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << sa posebnim potrebama! Izmaklo kontroli! Neće se ponoviti! Još jednom izvinjenje svima koji su pročitali taj deo teksta. Deci ću se izviniti od ponedeljka, kada budem bio slobodan na svoj način koji naravno neću objavljivati… Žao mi je. Svi grešimo!”
svet.rssvet

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

NAPAO SASICA IZNERVIRAO MNOGE KOMENTAROM O DECI A EVO STA JE SAD URADIO BRANISLAVI

Izvor: medio.rs, 11.Jul.2017

Aca Lukas se danas ponovo našao u središtu interesovanja domaće javnosti, nakon posta na društvenim mrežama u kom je isprozivao Željka Šašića, pritom nenamerno uvredivši decu sa posebnim potrebama, ali i uputivši reči hvale svojoj bivšoj supruzi Sonji Vuksanović, koju je nazvao "ženom...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.