Izvor: Scandal.rs, 23.Jan.2020, 18:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle Jovane, Sanja Stanković VRATILA se MUŠKARCIMA, a ovo joj je DEČKO!

Sanja Stanković uhvaćena je sa nepoznatim muškarcem kako se vraća sa jedne klinike. Muškarac joj je sve vreme pravio društvo, a potom su zajedno ušli u automobil i poljubili se. Podsetimo, Sanja je rekla da svojoj devojci Jovani Tomić Matoroj neće oprostiti flertovanje sa Lunom Đogani, pa je njihova veza dovedena u pitanje. Sanjine prijateljice, The post Posle Jovane, Sanja Stanković VRATILA se MUŠKARCIMA, a ovo joj je DEČKO! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Isplivala PREPISKA posle POLJUPCA, otkriva se sve o ODNOSU Lune i Matore!

Izvor: Scandal.rs, 23.Jan.2020

Sanja Stanković rešila je da njenu emotivnu vezu sa Jovanom Tomić Matorom stavi na “pauzu” zbog toga što je Luni Đogani prilikom njenog gostovanja u “Zadruzi 3” dala narukvicu. Sanja joj je na tome zamerila, jer su Matora i ona, kako je rekla, imale nešto u prošlosti. Dobro je poznato...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.