Izvor: Scandal.rs, 22.Jan.2020, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Posle Filipovog snimka URINIRANJA na JELKU isplivao još GADNIJI snimak MILJANE KULIĆ

Noćas je Veliki šef organizovao još jednu u nizu zanimljivih žurki. Zadrugari su se opustili i uživali u dobroj muzici, a neki su popili i koju čašicu više. Zadrugari ne prestaju da iznenađuju svojim ponašanjem, a pogotovo neprijatnim situacijama utorkom kada se opuste uz alkohol. Svima je poznato da je Filip Đukić za Srpsku Novu The post Posle Filipovog snimka URINIRANJA na JELKU isplivao još GADNIJI snimak MILJANE KULIĆ appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Ko je FATALNA CRVENOKOSA u HALTERIMA u Zadruzi?

Izvor: Scandal.rs, 22.Jan.2020

Veliki šef je ovog utorka priredio žurku za sve zadrugare. Kao i svaki put, na žurki se uvek desi neki nepredviđeni događaj, koji se prepričava danima. Tako je bilo i ovog puta. Naime Brendon je, na opšte iznenađenje svih, samo za potrebe žurke, promenio stajling u potpunosti, tako da je izgledao...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.