Posle 50 nijasi sive, film - 365 dana! Trenutno najgledaniji! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 14.Jul.2020, 09:11

Posle 50 nijasi sive, film - 365 dana! Trenutno najgledaniji! (VIDEO)

Posle 50 nijasi sive, film - 365 dana! Trenutno najgledaniji! Markantni Italijan ulogom šefa mafije zapao je za oko lepšem delu publike, koji je svoje obožavanje "preselio" na "instagram" profil. Ko je italijanski zavodnik za kojim uzdišu žene širom planete?

Italijanski glumac Mikele Morone, osvojio je čitav svet ulogom u trenutno najgledanijem filmu „365 dana“.

Ponosni je otac dvojice sinova, Markusa i Branda, koji trenutno s majkom, dizajnerkom Rubom Sadeh >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << žive u Bejrutu. Mada mu se filmski svet i kritika podrugljivo smeju nazivajući ga sadističkom fantazijom s elementima romantizovanog nasilja i stokholmskog sindroma, film „365 dana“ već nedeljama je na listi 10 najgledanijih na „Netfliksu“.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.