Poslala mu JASAN ZNAK - Miona se obratila bivšem DIREKTNO u kameru, čeka se REAKCIJA Ša: sledi LOM i MARATONSKA drama

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2023, 08:34

Poslala mu JASAN ZNAK - Miona se obratila bivšem DIREKTNO u kameru, čeka se REAKCIJA Ša: sledi LOM i MARATONSKA drama

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša odlučili su da uplove u vezu nakon što više nisu mogli da kriju emocije od ostalih ukućana, a i publike. Iako je u početku delovalo da je njihov odnos idiličan, ipak, pokazalo se da i te kako imaju trzavica koje ne uspevaju da reše do kraja.

Miona Jovanović je u "Elitu" ušla kao zauzeta devojka, a nju je na ulasku u karantin ispratio dečko Stanislav Krofak, koji joj je sve vreme bio podrška. Ona je tada isticala da do prevare >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neće doći i da će mu dokazati vernost.

Međutim, okolnosti su se promenile i Jovanovićeva je odlepila za Nenadom Aleksićem Ša i njih dvoje su ušli u vezu posle kraćeg vremena.

Na sinoćnoj žurci u Beloj kući Miona se malo više zanela i opustila, te se u jednom momentu okrenula ka kameri i pokazala srce.

S obzirom da snimak nema ton, Jovanovićevoj se samo moglo čitati sa usana šta je izgovorila. Mnogi su mišljenja da je izgovorila "Edo", ali kako nema zvuka o tome može samo da se nagađa.

Podsetimo, nakon skandala oglasio se i Mionin bivši:

- Ovaj lik nije normalan, ja kad bih ušao, on bi preskočio ogradu. I sa mnom je bila čudna, ali sam joj objasnio na početku kakav je stil mog života, ili ti paše ili ne. Sve je funkcionisalo, nismo se svađali ni blizu kao oni. Smešni su, sramote se. Da sam mislio ozbiljno sa njom ne bih je pustio da ide u "Elitu", video sam njen način razmišljanja i stavove i to mi nije pasalo - rekao je Krofak.

Mediji su ga pitali na šta je konkretno Miona ljubomorisla u njihovom odnosu i da li mu je zbog nepoverenja proveravala telefon.

- Ljubomorisala je oko ženskih osoba sa kojima sam morao imati kontakt zbog posla. Telefon mi nije uzimala, to sam joj odmah na početku rekao da ne može - izjavio je Stanislav za Pink.rs.

Detaljnije pogledajte u videu ispod.

A post shared by @samoposmatramo1

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

JEDINO je Tara Simov umela s njim - Ša uključio vređalicu na najjače, pa onda PONIZIO Mionu kao nikada do sada

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Dec.2023

Miona Jovanović i Nenad Aleksić Ša odlučili su da uplove u vezu nakon što više nisu mogli da kriju emocije od ostalih ukućana, a i publike. Iako je u početku delovalo da je njihov odnos idiličan, ipak, pokazalo se da i te kako imaju trzavica koje ne uspevaju da reše do kraja...Nenad Aleksić...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.